E-mail:
     Családnév:
     Keresztnév:


Világító reklámtáblákVilágító reklámtábla a reklámtáblák nagyágyúja

az egyik leglátványossabb és legköltségesebb reklámtábla fajta.

Gondolj csak Las Vegasra, ahogy a szállodák, kaszinók során csupa, csupa külöböző világító reklámok hívogatják a nézelődőket.

Célja az érdeklődők ,,megszólítása”.A cégtábla egyik fajtája. Világító reklámtáblával rendelkező üzletek, könnyen kiemelkednek környezetükből,mert minőséget sugallnak!

Mivel a reklámtáblák egyik fontos szerepe, hogy megkülönböztesse cégét, vállalkozását versenytársaitól, erre kiválóan alkalmas.

Több megoldás is létezik, bel- és kültérre egyaránt. Általában aluminium dobozban kerülnek elhelyezésre a világító elemek, amik egy plexit világítanak meg, amin vagy fólia vágással, vagy nyomtatott dekorációval van ellátva.

Fajtái: Egyoldalas, kétoldalas, élvilágítós, világító betű.

Tipp:
Mi elsősorban led világítással gyártjuk, mert a régebbi világítótáblák (neon) fogyasztása sokkal nagyobb, ezért érdemes kicsit óvatosnak lenni pl.: használt világító reklámtábla esetén, mert mai energiaárak mellett egy év alatt kifizetjük a két tábla közötti különbséget a villanyszámlában!

 

Kérdésed van, elakadtál, nem egyértelmű valami

számodra? Segíthetek ?

Csak egy telefon 34/311-211, vagy

küldj egy mailt az ajánlatkérővel és mi

visszahívunk még aznap !


Tóth Miklós - Pengedekor

A te üzleti sikereidért !


Kérjen ajánlatot most!
Ügyfeleink mondták:
Cégünk autóflottáját az egységes megjelenés miatt dekoráltattuk, nem is volt kérdés ki készítse nekünk. Megbízható korrekt partnerünkre a Color-Computerre esett a választásunk.

Mátyás Róbert
ügyvezető

Ral Elektro Kft.


Sok partnerrel dolgozunk együtt, de a Color-Computer abban kiemelkedik, közölük ha velük dolgozom együtt, nem aggódom akármilyen vad elképzelésem is van, tudom hogy a végeredmény mindig jobb lesz mint amit elképzeltem.

Szűcs János
ügyvezető

Bitter-Szűcs Garázs Bt.

A Color-Computer Kft.-nek régi partnere vagyok és örömmel mondhatom el, mindig kihívásokat állítok a cég elé. Nagy étszámú rendezvényeket 100-3000 főig szervezünk, különböző helyszíneken, bel és kültéren egyaránt.Változó igényeinknek mindig maximálisan megfelelnek, a határidővel és a minőséggel sohasem volt gond.Ötleteikkel tovább fejlesztették elképzeléseinket.

Schmidt Ferenc
ügyvezető igazgató

JNS Hungária Kft.


www.eletfaprogram.hu