E-mail:
     Családnév:
     Keresztnév:


RendezvénydekorációA dekoráció sava, borsa

Ez egy igen összetett dekorációs feladat, nagyon sok tényezőt figyelembe kell venni a megtervezésekor.Éppen ezért nincsenek is egyértelmű szabályok erre vonatkozóan.

Szabadtéri vagy épületben, esetleg sátorban lesz a rendezvény? Milyenek a helyi adottságok, mennyi idő áll rendelkezésre a dekoráció kivitelezésére a helyszínen ?

Ha egyet javasolhatok, akkor azt mondanám, hogy nagyon időben kezd el aki rendezvényed szervezését, céges szülinap vagy bármilyen más eseményre. Mert sok egyeztetést igénylő feladatról van szó.

Kérdésed van, elakadtál, nem egyértelmű valami

számodra? Segíthetek ?

Csak egy telefon 34/311-211, vagy

küldj egy mailt az ajánlatkérővel és mi

visszahívunk még aznap !


Tóth Miklós - Pengedekor

A te üzleti sikereidért !


Kérjen ajánlatot most!
Ügyfeleink mondták:
Cégünk autóflottáját az egységes megjelenés miatt dekoráltattuk, nem is volt kérdés ki készítse nekünk. Megbízható korrekt partnerünkre a Color-Computerre esett a választásunk.

Mátyás Róbert
ügyvezető

Ral Elektro Kft.


Sok partnerrel dolgozunk együtt, de a Color-Computer abban kiemelkedik, közölük ha velük dolgozom együtt, nem aggódom akármilyen vad elképzelésem is van, tudom hogy a végeredmény mindig jobb lesz mint amit elképzeltem.

Szűcs János
ügyvezető

Bitter-Szűcs Garázs Bt.

A Color-Computer Kft.-nek régi partnere vagyok és örömmel mondhatom el, mindig kihívásokat állítok a cég elé. Nagy étszámú rendezvényeket 100-3000 főig szervezünk, különböző helyszíneken, bel és kültéren egyaránt.Változó igényeinknek mindig maximálisan megfelelnek, a határidővel és a minőséggel sohasem volt gond.Ötleteikkel tovább fejlesztették elképzeléseinket.

Schmidt Ferenc
ügyvezető igazgató

JNS Hungária Kft.


www.eletfaprogram.hu