E-mail:
     Családnév:
     Keresztnév:


ReklámtáblaMiért használunk reklámtáblát ?

Bár azt mondja a mondás, hogy jó bornak, nem kell cégér, a tapasztalatok azt mutatják, igenis kell legalább egy (de inkább több) reklámtábla, ami üzletünk vállalkozásunkra utal.

Funkciója több célú, egyrészt a  cég helyének egyértelmű meghatározása.(Mamár ez összemosódik a cégtábla kategóriával, főként ha üzlethelyiségben működik a cég.)Másrészt az érdeklődők üzletbe, irodába, vagy weboldalra irányítása.

Reklámértékét akkor tudja betölteni, ha megfelelő nagyságban készítjük el, és kellően szellős feliratokkal látjuk el.

Érdekelnek azok a megoldások amivel jobb eredményeket érhetsz el, több vevőt és ezáltal nagyobb forgalmat ?

Ha igen, itt a baloldalon regisztrálj és azonnal elküldöm neked

a tanulmánysorozat első részét !

Mosolygós szép napot !

Tóth Miklós

Pengedekor

Kérdésed van, ne habozz : 34/311-211!
Kérjen ajánlatot most!
Ügyfeleink mondták:
Cégünk autóflottáját az egységes megjelenés miatt dekoráltattuk, nem is volt kérdés ki készítse nekünk. Megbízható korrekt partnerünkre a Color-Computerre esett a választásunk.

Mátyás Róbert
ügyvezető

Ral Elektro Kft.


Sok partnerrel dolgozunk együtt, de a Color-Computer abban kiemelkedik, közölük ha velük dolgozom együtt, nem aggódom akármilyen vad elképzelésem is van, tudom hogy a végeredmény mindig jobb lesz mint amit elképzeltem.

Szűcs János
ügyvezető

Bitter-Szűcs Garázs Bt.

A Color-Computer Kft.-nek régi partnere vagyok és örömmel mondhatom el, mindig kihívásokat állítok a cég elé. Nagy étszámú rendezvényeket 100-3000 főig szervezünk, különböző helyszíneken, bel és kültéren egyaránt.Változó igényeinknek mindig maximálisan megfelelnek, a határidővel és a minőséggel sohasem volt gond.Ötleteikkel tovább fejlesztették elképzeléseinket.

Schmidt Ferenc
ügyvezető igazgató

JNS Hungária Kft.


www.eletfaprogram.hu