E-mail:
     Családnév:
     Keresztnév:


ÜzletdekorációMilyen a jó üzlet dekoráció kívűlről?

Szeretnék neked pár fontos különbséget megmutatni, hogyan lehet ugyanazt az üzletet kétféle képpen, azt is mondhatnám ,,hagyományos" módon dekorálni, és hogyan lehet úgy megalkotni, hogy a vevők ne csak megnézzék, hanem be is jöjjenek az üzletbe!

Nézd meg a két alábbi mintát, szerinted melyik a vonzóbb?

(A nagyításhoz kattins a képre!)


vagy

(A nagyításhoz kattins a képre!)


Ugye nem kérdés ?

Egy kicsit átgondoltan, a vevő igényeit figyelembe véve már sokkal eredményesebbek lehetünk, hogy az érdeklődő tekinteteket szinte mágnesként oda vonzuk reklámfelületünkre, nyilván több szempontot is figyelembe kell vennünk egy adott felirat megalkotásakor.

Magyarországon a kis és közepes vállalkozások körében még eddig egyáltalán nem elterjedt, hogy az üzletek kirakatában és belül is használjanak akciós, illetve ideiglenes reklámokat.

Pedig ezek hatékonyak, különben a multik nem alkalmaznák egyetlen percig sem. Ehhez nem kell dekoratőr, ezt te egyedül egyszerűen meg tudod csinálni.

Vannak mamár olyan anyagok melyek egy mozdulattal feltehetőek, levehetőek te magad tudod cserélni őket.

Egy két elem változtatásával más-más hangulatúvá tudod varázsolni a kirakatodat, attól függően, hogy nyári, őszi vagy éppen téli akciót, bemutatót, vásárt, vagy vevőtalálkozót szeretnél tartani.

Szóval sok a lehetőség, ráadásul mivel te ezt olvasod előnyben is vagy a konkurenseddel szemben aki most nem olvassa ezt az oldalt !

Mivel nem sokan alkalmazzák a jó reklámot, kevesen ismerik a vevővarázsló titkokat, ezért könnyű kiemelkedni az átlagból ! Ami viszont létfontosságú számodra, hogy megkülönböztesd magad, a versenytársaktól!

Hiszen a vevőid csak akkor találnak meg könnyen téged ha egyszerű a választás. Mert csak ekkor emlékeznek rád, ha egyedi vagy!

Ha sablonos akkor egyszerűen elfelejtenek, mert belesüppedsz az egyforma átlagba. Gondolj csak arra, hogy emberként a Dns-nek hála nincs két egyforma ember ! (Az ikrek sem egyformák, csak külsőleg)

Mégis hány szinte ugyanolyan cég van, egyforma hirdetések, szinte csak a telefonszámok különböztetik meg őket. Meg kell nézni egy hirdetési újságot, te is biztosan tudod mire gondolok.

Te melyik kategóriába szeretnél tartozni?

Szerintem ez nem is kérdés.Gyere velem, és megtöltjük az üzletedet vevőkkel, a zsebedet profittal!

Mit kell ezért tenned?

A., Az első könnyű lépés, vagy töltsd ki a formot, és máris küldjük a részedre az első tananyagot most ingyen!

B., Kérj ajánlatod most üzleted felturbozásához, hogy mágnesként vozza a vevőidet!

Fontos : A jó és a rossz reklám között egyszerű a határ, a jó reklám hozza a vevőket, a rossz pedig nem !

u.i. Ahhoz, hogy ezt tudjuk mérni kell a reklámeszközeink hatékonyságát is.Mérni – változtatni – újra mérni csak így lehet elérni a kívánt hatást. Ez már egy kicsit összetettebb marketing szemléletet igényel.

Lásd: Marketing Commando

Tájékoztató jellegű árak:

üzletdekor : matrica színes nyomtatással, 5800 Ft/nm+Áfa -tól

Mivel ez sok tényezőtől függ, ezért ez az összeg lehet több és kevesebb is.

Minden általunk végzett dekorációra min 3 év garanciát vállalok !

 

Ha a gyorsabb utat választod kérdésed van, elakadtál,

nem egyértelmű valami számodra? Segíthetek ?

Hívj most, csak egy telefon 34/311-211, vagy

küldj egy mailt az ajánlatkérővel és mi

visszahívunk még aznap !


Tóth Miklós - Pengedekor

A te üzleti sikereidért !Kérjen ajánlatot most!
Ügyfeleink mondták:
Cégünk autóflottáját az egységes megjelenés miatt dekoráltattuk, nem is volt kérdés ki készítse nekünk. Megbízható korrekt partnerünkre a Color-Computerre esett a választásunk.

Mátyás Róbert
ügyvezető

Ral Elektro Kft.


Sok partnerrel dolgozunk együtt, de a Color-Computer abban kiemelkedik, közölük ha velük dolgozom együtt, nem aggódom akármilyen vad elképzelésem is van, tudom hogy a végeredmény mindig jobb lesz mint amit elképzeltem.

Szűcs János
ügyvezető

Bitter-Szűcs Garázs Bt.

A Color-Computer Kft.-nek régi partnere vagyok és örömmel mondhatom el, mindig kihívásokat állítok a cég elé. Nagy étszámú rendezvényeket 100-3000 főig szervezünk, különböző helyszíneken, bel és kültéren egyaránt.Változó igényeinknek mindig maximálisan megfelelnek, a határidővel és a minőséggel sohasem volt gond.Ötleteikkel tovább fejlesztették elképzeléseinket.

Schmidt Ferenc
ügyvezető igazgató

JNS Hungária Kft.


www.eletfaprogram.hu