E-mail:
     Családnév:
     Keresztnév:


JárműdekorációAz ingyen reklám lehetősége:

Hosszútávon az egyik legolcsóbb reklám, hiszen saját járművünk használata közben reklámozzuk magunkat. Gondoljunk csak arra, hogy ekkora felületet hirdetési újságban kellene megvennünk mennyibe kerülne ?

Ehhez képest egyáltalán nem drága beruházás. Több ,szintje” is van ami mind árban, mind hatásában is megmutatkozik.

1.- Az első lehetőség a fóliavágással ellátott autódekoráció. Ez a legkedvezőbb árú, de ez kelti fel legkevésbé a vevők figyelmét.Az itt használt autómatricák egyszínűek, színátmeneteket nem lehet megvalósítani ezzel a megoldással.

2.- A következő megoldás már a nyomtatott autófólia felvitele a jármű felületére, de nem az egész autó van becsomagolva, hanem csak egy része. Egy ajtó, egy motorháztető stb. Ez azért jó megoldás mert, ebben az esetben már fotókat is alkalmazhatunk, ami sokkal ütősebb mint a normál szöveggel dekorált autófelirat.

Miért fontos ez? Mert egy jó fotó, többet ér száz szónál!Azaz sokkal figyelemkeltőbb mint egy normál betűvágás. Ami azért is fontos, mivel ha a járműveket mozgás közben látjuk, egyszerűen nincs idő elolvasni a szöveget, egy fotót szinte azonnal azonosít az agyunk, mi van rajta.

3.- Harmadik megoldás az autó teljes ,,csomagolása” ez a leghatásosabb megoldás, mert erre mindenki odafigyel.Egyrészt mert egyenlőre még nem túl gyakori, másrészt bármilyen színösszetételt alkalmazhatunk rajta a figyelemfelkeltés miatt.

Azok a vállakozások ahol céges autó is alkalmazásban van, már egy autó csomagolásával egy nagyon professzionális hatást érhetünk el. Azt az érzetet kelti, hogy ez a cég erre is odafigyel és igényes.

Nyilván ha egy cég autódekorációban is a minőségre törekszik, akkor az általa forgalmazott termék és szolgáltatása is az lehet.Több céges autó esetén ezt hatást többszörözni lehet. Olyan mint a Mcdonalds-os épületek, már messziről látod és tudod mi ez!

Kérdésed van, elakadtál, nem egyértelmű

valami számodra? Segíthetek ?

Csak egy telefon 34/311-211, vagy küldj egy mailt az ajánlatkérővel és mi visszahívunk még aznap !


Tóth Miklós - Pengedekor a te üzleti sikereidért !


Kérjen ajánlatot most!
Ügyfeleink mondták:
Cégünk autóflottáját az egységes megjelenés miatt dekoráltattuk, nem is volt kérdés ki készítse nekünk. Megbízható korrekt partnerünkre a Color-Computerre esett a választásunk.

Mátyás Róbert
ügyvezető

Ral Elektro Kft.


Sok partnerrel dolgozunk együtt, de a Color-Computer abban kiemelkedik, közölük ha velük dolgozom együtt, nem aggódom akármilyen vad elképzelésem is van, tudom hogy a végeredmény mindig jobb lesz mint amit elképzeltem.

Szűcs János
ügyvezető

Bitter-Szűcs Garázs Bt.

A Color-Computer Kft.-nek régi partnere vagyok és örömmel mondhatom el, mindig kihívásokat állítok a cég elé. Nagy étszámú rendezvényeket 100-3000 főig szervezünk, különböző helyszíneken, bel és kültéren egyaránt.Változó igényeinknek mindig maximálisan megfelelnek, a határidővel és a minőséggel sohasem volt gond.Ötleteikkel tovább fejlesztették elképzeléseinket.

Schmidt Ferenc
ügyvezető igazgató

JNS Hungária Kft.


www.eletfaprogram.hu