E-mail:
     Családnév:
     Keresztnév:


Megállító táblákA jó megállítótábla titkai :

Amennyiben van lehetőséged van üzleted elé, elhelyezni megállítótáblát, ne hagyd ki a lehetőséget !

Olyan mintha egy plusz embered dolgozna neked napi 8 órában, az üzleted előtt. A megállítótábla mint ahogy a nevében is benne van, elsődleges célja megállítsa a vevőt.

Gyakran előfordul az emberekkel, hogy a napi teendőikkel a fejükben, közlekedve nem nézik az üzletek kirakatait, viszont egy jó ,,megjelenésű” megállítótábla amibe szinte belebotlik, felkeltheti az érdeklődését üzleted iránt!

Egy hatékony megállító táblának több fontos eleme is van ezek közül egy tipp: fotó legyen rajta !(Minőségi fotó)

Természetesen ha minket bízol meg a te megállító táblád elkészítésével, minden tudásunkat bevetjünk, hogy a lehető legtöbb vevődet terelje az üzletedbe!

 

Kérdésed van, elakadtál, nem egyértelmű valami

számodra? Segíthetek ?

Csak egy telefon 34/311-211, vagy

küldj egy mailt az ajánlatkérővel és mi

visszahívunk még aznap !


Tóth Miklós - Pengedekor

A te üzleti sikereidért !


 


Kérjen ajánlatot most!
Ügyfeleink mondták:
Cégünk autóflottáját az egységes megjelenés miatt dekoráltattuk, nem is volt kérdés ki készítse nekünk. Megbízható korrekt partnerünkre a Color-Computerre esett a választásunk.

Mátyás Róbert
ügyvezető

Ral Elektro Kft.


Sok partnerrel dolgozunk együtt, de a Color-Computer abban kiemelkedik, közölük ha velük dolgozom együtt, nem aggódom akármilyen vad elképzelésem is van, tudom hogy a végeredmény mindig jobb lesz mint amit elképzeltem.

Szűcs János
ügyvezető

Bitter-Szűcs Garázs Bt.

A Color-Computer Kft.-nek régi partnere vagyok és örömmel mondhatom el, mindig kihívásokat állítok a cég elé. Nagy étszámú rendezvényeket 100-3000 főig szervezünk, különböző helyszíneken, bel és kültéren egyaránt.Változó igényeinknek mindig maximálisan megfelelnek, a határidővel és a minőséggel sohasem volt gond.Ötleteikkel tovább fejlesztették elképzeléseinket.

Schmidt Ferenc
ügyvezető igazgató

JNS Hungária Kft.


www.eletfaprogram.hu