E-mail:
     Családnév:
     Keresztnév:


ÜzletbenNe csak kint legyen reklám, hanem bent is !

Egy felmérés szerint a vevők 80%-a, az üzletben dönti el, mit vásárol! Ezért érdemes az üzleten belül is használni a reklámeszközöket!

Kívülről szép, elegáns hívógató az üzlet látványa, belül pedig semmi nem utal ennek a folytatására.Ennél a  lépésnél követik a magyar üzletek 90%-a azt a hibát, hogy nincs az üzleten belül folytatása a külső dekorációnak!

Ezért figyeljünk arra, hogy az ,,utcán” megkezdett ,,kommunikációt” a vevőd felé folytatnuk kell.Ugyanazt a profi megjelenést kell továbbra is sugalni az ügyfél felé.

IMG_0009_2

Mivel könnyítheted meg a vevőid dolgát, hogy könnyebben dönthessenek?

Pár tipp:

paldógrafika - katt ide !
reklámtábla - katt ide !
megállító tábla - katt ide !
roll-up - katt ide !

Nézd meg a multikat, ők sem véletlenül csinálják, meg van a matek mögötte.

Gondolj csak arra, hogy a nagy árhuházak belül milyen vizuális reklámáradatot küldenek feléd, ha nem is ilyen mértékben, de érdemes belül is tájákoztatni, pl.: a vevőd figyelmét felhívni az akciós termékekre!

Legyen ez egy plakát cserélhető keretben, amit te is megtudsz csinálni, nem kell hozzá szakember.

Az üzletdekorációra nagyon nehéz egységárat megadni, mert, nagyon sokféle alapanyag van és ezeknek mind különböző az áruk.Regisztrálj és a tanulmányaimban hasznos infókat is megosztok veled a jó üzletdekorációról!

Az biztos egy nemcsak szép, hanem hatásos üzletdekorációnak kell lennie marketing üzenetének, ehhez pedig marketing tudás is kell!

Kérdésed van, elakadtál, nem egyértelmű valami számodra? Segíthetek ? Csak egy telefon 34/311-211, vagy küldj egy mailt az ajánlatkérővel és mi visszahívunk még aznap !


Tóth Miklós - Pengedekor, a te üzleti sikereidért !

 

 

 


Kérjen ajánlatot most!
Ügyfeleink mondták:
Cégünk autóflottáját az egységes megjelenés miatt dekoráltattuk, nem is volt kérdés ki készítse nekünk. Megbízható korrekt partnerünkre a Color-Computerre esett a választásunk.

Mátyás Róbert
ügyvezető

Ral Elektro Kft.


Sok partnerrel dolgozunk együtt, de a Color-Computer abban kiemelkedik, közölük ha velük dolgozom együtt, nem aggódom akármilyen vad elképzelésem is van, tudom hogy a végeredmény mindig jobb lesz mint amit elképzeltem.

Szűcs János
ügyvezető

Bitter-Szűcs Garázs Bt.

A Color-Computer Kft.-nek régi partnere vagyok és örömmel mondhatom el, mindig kihívásokat állítok a cég elé. Nagy étszámú rendezvényeket 100-3000 főig szervezünk, különböző helyszíneken, bel és kültéren egyaránt.Változó igényeinknek mindig maximálisan megfelelnek, a határidővel és a minőséggel sohasem volt gond.Ötleteikkel tovább fejlesztették elképzeléseinket.

Schmidt Ferenc
ügyvezető igazgató

JNS Hungária Kft.


www.eletfaprogram.hu